Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@14:44:36 GMT

وجود 80 سوله بحران در تهران

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۷۰۱۲

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران ۸۰ سوله بحران دارد که ۱۳ عدد آن در اختیار سازمان مدیریت بحران است. ناطقان: نشست خبری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران برگزار شد.رضا کرمی محمدی، در این نشست با اشاره به اولویت های سال ۹۸ و اقداماتی که تاکنون انجام شده است، گفت: ایجاد سامانه تخمین سریع خسارت و زلزله تهران یکی از اولویت های مهم سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تاکنون ۱۴ شتاب‌نگار در شهر تهران نصب شده است و ۱۰ شتاب نگار توسط سازمان نظام مهندسی و تحقیقات ساختمان و ۱۵ شتاب نگار با همکاری شرکت گاز در حال نصب است و در مجموع در حدود ۶۰ شتاب‌نگار به شهر تهران اضافه خواهد شد که میزان آسیب‌پذیری در نقاط مختلف شهر را در اختیار ما می‌گذارد.

وی در ادامه اظهار داشت: سامانه دومی که در اولویت های سازمان است، سامانه هشدار سریع زلزله است و تاکنون ۴ شتاب نگار در اطراف تهران نصب کرده ایم. کرمی محمدی با بیان اینکه احتمال وقوع یک زلزله سریع در تهران بالا است، افرود: احتمال اینکه زلزله بسیار قوی در شهر تهران تجربه کنیم، بسیار زیاد است و به همین دلیل این سامانه ها هشدارهای اولیه را اطلاع خواهند داد.

وی درباره فاصله زمانی پیش بینی زلزله گفت: هرچه منبع و فاصله زلزله از تهران بیشتر باشد، امکان پیش بینی سریعتر است، اما با توجه به فاصله مکان اصلی زلزله به شهر بین ۷ تا ۲۵ ثانیه امکان پیش بینی وجود دارد.

کرمی محمدی تصریح کرد: در برنامه ریزی چند سال آینده باید در تمامی نقاط پیرامون شهر تهران شتاب‌نگار نصب شود و در آینده در ۴۶ نقطه دیگر پیرامونی شتاب نگار نصب خواهد شد. لذا با این کار گاردی در اطراف تهران ایجاد می شود تا هرچه سریعتر متوجه وقوع احتمالی زلزله شویم.

وی همچنین درخصوص امکانات ارتباطی که در صورت وقوع بحران در نظر گرفته شده، گفت: ممکن است سیستم ارتباطی در هنگام زلزله از جمله موبایل و تلفن قطع شود و به همین منظور طرحی در دست اقدام است. در این طرح دکل های ۴۰ تا ۶۰ متر در ۱۳۰ نقطه تهران نصب می شود به گونه ای که به صورت اپتیک با دکل های کناری ارتباط برقرار می کند و نیازی به ارتباطات فیبری ندارد و بر بستر رادیویی ال،تی،ای هست.

وی تصریح کرد: اگر همکاری بین سازمان ها وجود داشته باشد می توانیم تا سال آینده این دکل ها را نصب کنیم.

کرمی محمدی همچنین به سامانه پیش بینی و هشدار سیلاب شهر تهران نیز اشاره کرد و گفت: سیلاب در تهران از روددره ها می رود و رود دره کن یکی از مهمترین مکان هایی است که امکان سیل در تهران را می تواند رقم بزند. با پژوهشکده هواشناسی قراردادی منعقد شد مبنی بر اینکه حدود ۳۰ ایستگاه باران سنج نصب و با استفاده از اطلاعات آنلاین و مدل های هیدرولوژی بتوانیم متوجه شویم چه سیلابی وارد تهران می شود. این امکان وجود دارد که سه روز قبل از وقوع سیلاب بتوانیم احتمال سیل را پیش بینی کنیم.

کرمی محمدی درباره تعداد دستگاه هایی که تاکنون نصب شده گفت: تاکنون ده دستگاه نصب شده است.وی به مساله بافت های فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات بسیار مهم ساختمان های بافت فرسوده شهر هستند و یک روش بهسازی لرزه ای نسبی ارزان قیمت و سریع طراحی شده است، اما باید پشتوانه مالی آن ایجاد شود تا مردم رغبت داشته باشند این اقدام انجام شود. منبع: ایلنا برچسب ها: بحران ، تهران ، مدیریت بحران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بحران تهران مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۷۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور، آخرین وضعیت مناطق دارای بارش شدید را تشریح کرد و گفت: ستاد‌های آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا، حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان‌های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش‌های شدیدی در استان‌های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش‌ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه‌های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش‌ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی‌ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه‌های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان‌ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیرو‌های امدادی در استان‌های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی‌ها گفت: در بخش‌هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه‌ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده‌ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیرو‌های امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدید‌های میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیرو‌های امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستاد‌های آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی‌ها تا پایان بارش‌ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش‌ها را نیز سپری می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • نجات ۱۰ گردشگر گرفتار در منطقه کوهستانی مُنگار
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • یک روزنامه‌نگار بر اثر انفجار بمب در پاکستان کشته شد
  • تمایل ماتیاس سوله به ماندن در یوونتوس و فعالیت زیر نظر تیاگو موتا